Bas Verheijen

Bas Verheijen

Fysiotherapeut, manueel therapeut

BIG: 99042712104

Bas heeft gedurende zijn carrière als fysiotherapeut, en later als manueel therapeut, veel ervaring opgedaan met orthopedische en sportgerelateerde aandoeningen. Met name de schouderklachten behoren tot zijn veld van expertise.

specialisaties:
Dry needling
Manuele therapie
Schouder(netwerk)

Niels van Diemen (D.O.)

Niels van Diemen (D.O.)

Osteopaat

Na jaren gewerkt te hebben als fysiotherapeut is Niels in 2008 gestart met de opleiding osteopathie (IAO) in Antwerpen. Hij was op zoek naar meer verdieping en de oorzaak van het ontstaan van klachten en deze heb ik gevonden binnen de osteopathie.

Inmiddels werkt Niels uitsluitend als osteopaat, in Chaam en Breda.

Eefje Laureijssen-van Enschot

Eefje Laureijssen-van Enschot

Fysiotherapeut Ouderenzorg

BIG: 99042712104
Aangesloten bij NAH fysionet.

Als therapeut veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg bij Groenhuysen in Roosendaal. Nu verantwoordelijk om de ouderzorg vorm te geven in Chaam. Eefje is een teamspeler die graag clienten de persoonlijke aandacht biedt. Met haar ervaring en brede scholing staat ze klaar om u de optimale zorg te bieden die nodig is.

Bridget Soentken

Bridget Soentken

bekken fysiotherapeut

BIG nummer : 29919964104

Opleiding: bekkenfysiotherapeut

Als bekkenfysiotherapeut richt ik me op het voorkomen en behandelen van klachten in het gehele gebied van lage rug, bekken, buik en bekkenbodem.

In 2020 heeft Bridget haar universitaire master behaald bekkenfysiotherapie aan SOMT University of Physiotherapy te Amersfoort.

Mijn uitdaging? Samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten. Vervolgens pakken we deze op een effectieve manier aan, waardoor de klachten zo snel mogelijk verminderen. Een goede balans tussen belasting en belastbaarheid spelen hierbij een grote rol. Hier adviseer ik je graag over.

Stefan Verbakel

Stefan Verbakel

fysiotherapeut

BIG: 99042712104

Opleiding: algemeen fysiotherapeut
Specialisatie: Mulligan technieken

Stefan heeft zich de afgelopen jaren in de paramedische sector kunnen vormen tot een gedreven, sociale en resultaatgerichte zorgprofessional. Zorg staat bij hem voor: hulpvaardig, goed kunnen luisteren, empathisch en graag met mensen willen werken. Als professional staat hij voor: inhoudelijke kennis, probleemoplossend en creatief werken met een doorzettend en positief vermogen.

Tessa Jansen

Tessa Jansen

Oefentherapeute

Tessa.behandelt als oefentherapeut klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat welke veroorzaakt worden door ongunstig houdings- en bewegingsgedrag. Dit kunnen onbewust ingeslopen gewoonten zijn of situaties die een onderliggende oorzaak hebben, bijvoorbeeld een vergroeiing van de wervelkolom.

Ine Goos

Ine Goos

Diëtiste (ABC Diëtistennetwerk)

Opleiding: HBO Diëtiek

Ine is (kinder)diëtist en mede-eigenaar van ABCdiëtistennetwerk. Kinderdiëtetiek heeft haar speciale aandacht. Ze biedt bijvoorbeeld ondersteuning aan moeilijke eters en aan kinderen met overgewicht, allergieën of groeiachterstand. Ook vóór, tijdens en ná de zwangerschap en bij borstvoeding geeft ze voedingsadvies.

Of je nu ziek bent of gezond. Samen met jou werkt ze aan een betere kwaliteit van leven. Want samenwerking staat bij Ine centraal.

Simone Poppelaars

Simone Poppelaars

Podotherapeut Hallux

Simone is als podotherapeut aan De Praktijk verbonden.
U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken.

T 088- 345 6 543