Schermafdruk 2015-08-28 14.12.21Dé specialisten voor fysiotherapie aan huis

Binnen de regio Breda en Chaam behandelen wij cliënten aan huis of op het werk, wanneer het u uit komt zonder dat we hier extra kosten voor in rekening brengen.

U wilt de beste zorg waar en wanneer het ú uitkomt. De therapeut van „thuisbehandeld” komt bij u langs (in regio Breda en Chaam) zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden ten opzichte van een behandeling op in de praktijk.

De therapeut beschikt over alle behandelmogelijkheden die u ook in de reguliere praktijk aan treft en begeleidt u voor de behandeling van uw klachten en onderhoudt contact met uw huisarts.

Omdat wij overtuigd zijn dat thuis behandelen voordelen met zich mee brengt voor u en omdat we de inhoud fysiotherapeutische zorg aan huis willen verbeteren door langs te komen met behandeltafel, oefenmaterialen en fysiotherapeutische benodigdheden. Met andere woorden;        wij komen met de praktijk aan huis!

 

Schermafdruk 2015-08-21 11.33.22Ouderen. Door de veranderingen in de zorg zullen ouderen langer thuiswonend zijn en ook met complexe zorgvragen thuis moeten worden behandeld. Vaak is het lastig om vervoer te regelen om naar de zorg afspraken te gaan met mantelzorg of deeltaxi. Met een therapeut van thuis behandeld krijgt u een therapeut aan huis, hier kan hij u behandelen, oefeningen geven in uw eigen leefomgeving en kan hij potentiële (val) risico’s inventariseren. Hij zorgt voor een goede communicatie naar de overige betrokken disciplines zoals; huisarts, thuiszorg, ergotherapie, diëtetiek en mantelzorg

Schermafdruk 2015-08-21 11.32.52

Thuis. We hebben vaak een erg druk bestaan met meerdere afspraken op een dag of de zorg die we dragen voor kinderen. Op zulke momenten kan het praktisch zijn wanneer uw therapeut bij u aan huis komt zodat het u tijd bespaart of geen oppas hoeft te regelen voor de kinderen. De therapeut kan langskomen op de door u gewenste tijd en locatie. Hij kan een revalidatieprogramma op maat maken welke u in uw eigen omgeving kan uitvoeren.

 

Schermafdruk 2015-08-21 11.33.14Werk. Heeft u het te druk om uw afspraken tijdens kantooruren te maken om bij uw therapeut langs te gaan, dan kan de therapeut van thuisbehandeld bij u langs komen op het werk. Hij kan u onderzoeken en behandelen op locatie. De werkplek en werkhouding kunnen worden bekeken en direct worden aangepast. er kan direct worden ingegrepen om de pijn te verlagen of de belastbaarheid te vergroten. De therapeut beschikt over meerdere technieken, zoals Dryneedling en Medical Taping om de klachten direct te kunnen verminderen.

 

Robbert Jan Meijerink

Robbert Jan

Heeft veel ervaring in de fysiotherapie en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op het gebied van sport- en arbeidsfysiotherapie. In het verleden heeft hij tevens veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg.

specialisaties:

  • arbeidsfysiotherapie
  • sportfysiotherapie
  • dryneedling
  • medical taping concept

Telefoon: 0161- 49 22 32

email: thuisbehandeld@pmc-depraktijk.nl