De Stichting Duchenne Parent Project organiseert een jaarlijks terugkerend mountainbike evenement: Duchenne Heroes. Een fietstocht van zeven dagen over 700 kilometers van de zwaarste onverharde wegen in Duitsland en de Benelux. De 350 deelnemende fietsers laten zich door bedrijven en particulieren sponsoren om zo elk jaar ruim een miljoen euro aan het einde van deze barre tocht te kunnen overschrijven naar de rekening van de stichting Duchenne Parent Project. Het Morrisbikersteam zal in 2017 voor de 10e keer deelnemen aan de tocht. Om hieraan te kunnen deelnemen wordt alweer flink getraind en verzamelen we met de wijnverkoop het inschrijfgeld.

Schermafbeelding 2017-04-20 om 15.10.22

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’ !

Door de verkoop van een overheerlijke wijn dragen wij bij aan de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes. De wijn betreft een Franse, kwalitatief hoogwaardige wijn onder het label: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast bieden we een heerlijke Prosecco aan.

Hoe meer dozen er verkocht worden hoe meer kans is op een snelle doorbraak in een effectieve behandelmethode voor de patiëntjes.

De Kosten

De volgende wijnen bieden we aan  voor € 43,50
( één doos van 6 flessen*)

Rood : Duc de la Fôret merlot rouge

Wit : Duc de la Fôret chardonnay

Rose : Duc de la Fôret Rosé

Prosecco : Lagioiosa | Prosecco Frizzante D.O.C (€ 50,00
per doos van 6 flessen*)

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort (rood,wit,rosé of prosecco)                      

Doe je mee ?

Ik zou het bijzonder leuk vinden als jij hier ook aan deelneemt. Bovendien kun je heerlijk genieten tijdens de komende lente en zomer van een heerlijke wijn. Elk glas is dan dubbel goed geschonken ! Je kunt je bestelling invullen via het bestelformulier op de website: www.morrisbikers.nl/bestelformulier.

Ik zorg er dan voor dat je de wijn tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt.

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarop ook je totaalbedrag. Wil je dit bedrag vervolgens overmaken op rekening:

Stichting De Morrisbikers

NL68 INGB 0006 7851 10

onder vermelding van

“Wijnactie Morrisbikers + [je e-mailadres]+[Niels van Diemen]”

Mocht je liever je bestelling per mail doen, dan kan dat natuurlijk altijd. Dan zorg ik voor verwerking.

Alvast bedankt!

 

Niels