Behandelkamer, praktijkruimte of vergaderlocatie huren?

In 2015 is het Gezondheidscentrum in Chaam in gebruik genomen. Er huisvesten verschillende medische- en paramedische disciplines. Zo vind je onder andere; huisartsenzorg, fysiotherapie, manuele therapie, logopedie, osteopathie, fitness en massagetherapie. We bieden behandelkamers en/of praktijkruimtes aan in verschillende vormen, flexibel en vast. Heb je interesse, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken graag samen naar een invulling op maat.

De behandelkamers en praktijkruimtes zijn te huur per uur, dagdeel of gehele dag. Ze zijn voorzien van vloerverwarming, airco, een elektronisch verstelbare behandeltafel, warm en koud water. De huur is inclusief gebruik van wachtruimte, toiletten, internet en handdoeken. Tevens zijn algemene kosten als koffie, thee en gas water en licht en schoonmaak, in de prijs inbegrepen. Er zijn mogelijkheden voor huur gedurende de gehele week en de gehele dag.

Midden tussen de landerijen ten zuiden van Chaam bevindt zich een groene vergaderlocatie waar je weg van de bedrijfskaders in alle ruimte kan samenkomen. Deze buitenruimte is zeer geschikt voor teamdagen of vergaderlocaties. Als je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie in de buurt van Breda en Tilburg bespreken graag de mogelijkheden die deze ruimte en onze service biedt.